Povești copii audio. În februarie, dar din dar se face rai

povesti copii audio

În echipa Nani Nani suntem o mână de oameni care cred că este important să dai mai departe lucruri frumoase, idei bune şi emoţii pozitive. Ne dorim ca, prin cuvinte calde şi încurajatoare, să punem o cărămidă la construirea unei societăţi empatice, în care să îţi facă plăcere să îţi creşti copiii.

Pentru că februarie este luna iubirii, ne-am gândit să îți oferim un dar pentru tine și copiii tăi care să vă aducă împreună. Știm cu toții că lucrurile frumoase care ne aduc unul lângă celălalt ne fac să ne simțim iubiți. Și ce altceva sunt poveștile dacă nu mesageri ai iubirii?

Povești copii audio. Despre ce este vorba?

Fii atent la ce ne-am gândit: pentru fiecare abonament pe care-l vei face în februarie noi îți oferim un cupon cadou pentru un abonament de o lună. Vei putea folosi acest cupon la expirarea abonamentului curent. Și pentru că tot vorbeam de cadouri, poți alege să îl oferi cuiva drag și în felul ăsta să-i  îndrumi și pe alții să ni se alăture.

Povești copii audio. Tipuri de abonamente

Așa cum ai văzut, pe site-ul nostru sunt trei tipuri de abonamente:

  • Abonamente pentru o lună,
  • Abonamente pentru 6 luni la preț de 5 luni și
  • Abonamente pentru 1 an la preț de 10 luni.

Pentru că ne dorim ca poveștile Nani Nani să ajungă în casele cât mai multor oameni, am decis ca prețurile abonamentelor să  fie modice. În același timp,  pentru că vrem să susținem producția acestui proiect pe termen lung,  am ales varianta cu abonament.

povesti copii audio

Care este misiunea noastră?

Ne-am propus să adăugăm constant povești pe site, în așa fel încât Nani Nani să devină o bibliotecă cu povești audio pentru copii. Promitem să ne păstrăm prospețimea și să nu  duci niciodată lipsă de varietate sau de istorioare minunate de ascultat.  Credem că nu te vei plictisi nici tu și nici copilul tău de poveștile Nani Nani. Ne dorim să păstrăm calitatea la un nivel înalt. Asta presupune ca sunetul să fie bun, ilustrațiile perfecte, iar scriitura noastră interesantă și incitantă. Pentru noi, asta înseamnă că ne-am îndeplinit misiunea: aceea de a aduce oamenii împreună.

Căutăm ascultători pe măsură. Avem nevoie de mai mulți oameni ca voi.

Ascultare plăcută!

Articol din categoria: Povești audio