Datele noastre

STOICA C. TUDOR PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, cu sediul in Brasov, str. Fontei nr. 3 apt. 1, inregistrata la ORCT Brasov sub nr. F8/477/25.06.2020, avand CUI 42687067, cont bancar RO46INGB0000999910505765 deschis la ING Bank, denumit în continuare somnorosi.ro

Produsele/Serviciile somnorosi.ro

Pe site-ul somnorosi.ro clienții pot alege între trei tipuri de abonament cu durate diferite: un abonament valabil o lună, un abonament valabul șase luni și un abonament valabil un an.

Atunci când un client are un cont activ pe site-ul somnorosi.ro și un abonament valabil acesta primește acces nelimitat la audiobiblioteca de povești somnorosi. Aceste povești pot fi ascultate numai online, folosind un browser de internet disponibil pe dispozitive mobile (smartphone sau tablete) sau pe alte dispozitive care funcționează utilizând un sistem de operare Windows, Android sau iOS.

Pentru a asculta, clienții au nevoie de o conexiune activă la internet și de unul din dispozitivele menționate mai sus.

Procedura de comandă pe site-ul somnorosi.ro

Clienții pot comanda produse de pe somnorosi.ro doar prin intermediul site-ului, folosind funcționalitatea pusă la dispoziție pentru abonare și comandă de produse.

Prețurile produselor (abonamente) disponibile pe site sunt finale. Prețul afișat este în RON.

În prealabil, pentru a putea efectua o comandă, clienții trebuie să creeze un cont de utilizator pe site-ul somnorosi.ro. Pentru a crea acest cont, clienții pot opta între a-și crea un cont personalizat folosind o adresă de mail validă sau pot utiliza un cont valid de Google sau Facebook.

Comenzile valide vor fi onorate de somnorosi.ro în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 48 de ore de la plasarea comenzii.

Modalitatea de plată pe site-ul somnorosi.ro

Plata produselor/serviciilor comandate se poate efectua numai online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii, prin intermediul unui procesator de plăți recunoscut. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA  și MASTERCARD iar serviciile pentru procesarea plăților utilizate de somnorosi.ro sunt furnizate de Netopia.

În situația în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată si nu va mai fi onorată.

Taxe și reînnoirea abonamentului pentru produse/servicii

La achiziționarea abonamentului somnorosi.ro afișează un preț final care include toate taxele. Clienții pot opta pentru reînnoirea automată a abonamentului, așa cum pot opta oricând și pentru a întrerupe această reînnoire automată.

În cazul în care opțiunea de reînnoire este setată, clienții înțleg și sunt de acord ca somnorosi.ro să continue să încasesze sumele aferente abonamentului până câd clientul va înceta în mod explicit această reînnoire automată.

Livrarea produselor/serviciilor

Deoarece procedura de comandă se face exclusiv online pe site-ul somnorosi.ro și produsele/serviciile sunt produse digitale audio care pot fi ascultate doar online, livrarea este exclusiv electronică și constă în confirmarea trimisă pe adresa de email declarată a clientului a efectuării cu succes a plății contravalorii abonamentului ales.

Renunțarea la abonament și returul

La somnorosi.ro ne dorim să rămâneți numai dacă sunteți complet satisfăcuți cu produsele/serviciile noastre.

Somnorosi.eu va respecta prevederile Ordonanței de Urgență nr. 34/4.06.2014 privind drepturile  consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să renunțe la abonamentul pentru serviciile/produsele cumpărate.

Cumpărătorii vor notifica somnorosi.ro exprimându-și neechivoc această opțiune, informând somnorosi.ro prin trimiterea unui email la adresa somnorosi.podcast@gmail.com

În cazul acestei renunțări, somnorosi.ro va returna contravaloarea abonamentelor achiziționate în contul cumpărătorului în cel mai scurt timp posibil.

Restricții privind serviciile și conținutul disponibl pe somnorosi.ro

Somnorosi.eu își rezervă dreptul de a accepta sau refuza comenzile pentru abonamentele disponibile așa cum consideră. Abonamentele nu sunt transferabile, și nici conturile create pe somnorosi.ro.

Conținutul media disponibil pe site-ul nainanin.eu nu poate fi copiat, afișat, vândut, distribuit sau difuzat de către terțe părți fără acordul somnorosi.ro.