Politica de confidențialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de STOICA C TUDOR PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (denumit în continuare somnorosi.ro), în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de client) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului somnorosi.ro.

Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

somnorosi.ro acționează în calitate de Operator de date al datelor personale pe care tu, în calitate de persoană vizată, ni le furnizezi.

somnorosi.ro colectează următoarele informații:
Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de email, adresa IP, activitatea pe site-ul somnorosi.ro, interesele tale.

De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a îți furniza următoarele servicii:

 • Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura si livra conform cerințelor legale produsele și serviciile comandate de tine;
 • Adresa de email și numărul de telefon pentru a te ține la curent cu statusul comenzii tale pe site-ul somnorosi.ro, pentru newsletterul lunar și pentru alte lucruri de interes exclusiv provenite din site-ul somnorosi.ro;
 • somnorosi.ro colectează informații demografice, așa cum ar fi: vârsta, sexul, interesele tale pentru a personaliza mesajele trimise către tine, pentru a spori relevanța mesajelor comerciale prin gruparea in funcție de criterii demografice si de preferințe;
 • Crearea contului tău pe site-ul somnorosi.ro și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele tale cu caracter personal. somnorosi.ro primește și înregistrează pe serverele sale informatii referitoare la adresa ta IP, în scopul de a spori securitatea datelor și a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului sau serviciilor somnorosi.ro;
 • informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-ul somnorosi.ro, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursă de unde provine vizita;
  • adresa IP a vizitatorului;
  • diverse acțiuni întreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora;
  • comentarii publicate pe site-ul somnorosi.ro;
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-ului somnorosi.ro;
  • termeni de căutare utilizați în site-ul somnorosi.ro.

Ce facem cu aceste informații

Datele clienților sunt colectate de către STOICA C. TUDOR PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, cu sediul in Brașov, str. Fontei nr. 3 apt. 1, înregistrată la ORCT Brasov sub nr. F8/477/25.06.2020, având CUI 42687067, reprezentată prin Stoica Tudor.

Stocarea datelor se face în România, la sediul nostru de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (operatori de plăți electronice). Lista acestora este disponibila în secțiunea Termeni și Condiții.

Putem transmite informații cu caracter personal altor companii, autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe în cazurile în care:

 • asemenea cerință e prevăzută într-o dispoziție legală;
 • se protejează drepturile somnorosi.ro;
 • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
 • protejează siguranța individului sau siguranța publică;
 • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
 • în cazul in care activitatile clientului contravin termenilor si condițiilor statuate de somnorosi.ro;
 • în cazul in care somnorosie.eu fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferata noului operator;
 • în cazul în care somnorosi.ro devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau a cumpărătorului baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea asemenea situații, clienții vor fi notificați prin email.

4. Cât timp păstrăm datele tale personale

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul somnorosi.ro plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 • la inițiativa somnorosi.ro;
 • la notificarea clientului cu privire la decizia de încetare a abonamentului.

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

Care sunt drepturile clienților somnorosi.ro?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care somnorosi.ro le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne contatcezi la adresa noastră de mail somnorosi.podcast@gmail.com.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.