Scriem o poveste împreună

Cum adică?

Așa cum am scris și pe pagina de facebook a somnoroșilor, am o idee pentru o poveste nouă și vreau să o dezvolt împreună cu ascultătorii somnoroși.

Povestea mea are deocamdată doar niște personaje – oaia Zamfirica, mielul Zamfirel și un câine de stână pe nume Ciolănel.

Ideea mea e să mă ajutați să aleg pentru fiecare din personaje care sunt caracteristicile lor principale și să stabilesc astfel tonul și direcția poveștii.

Voi documenta pe acest blog fiecare pas pe care-l facem împreună ca să dezvoltăm povestea. Iar apoi o voi scrie și o voi publica tot pe acest blog, iar Mihaela o să-i dea viață audio.

Habar n-am ce va ieși, dar sunt foarte animat :). Să începem!

Oaia Zamfirica

34 de voturi dintre care 21 pentru o anumită combinație de trăsături au stabilit că Zamfirica o să fie o oaie veselă și glumeață. Au fost și multe comentarii, dar unul din ele mi s-a părut chiar simpatic – oamenii cred că numele ei nu are cum să o definească în alt mod.

Așa că dacă Zamfirica e veselă și glumeață ca direcție generală am dezvoltat de dragul poveștii următoarea caracterizare, ca să o cunoaștem mai bine atunci când o să ne apară în poveste:

Zamfirico, mă bucur să te cunosc!

Mielul Zamfirel

11 dintre cei 21 de #somnoroși au decis că Zamfirel (al doilea personaj principal al poveștii noastre) este curios și băgăcios. Unul dintre oamenii care a votat a și comentat – cum să fie altfel mielul unei oi vesele și glumețe?

Și ca să putem să-l vizualizăm pe Zamfirel așa cum e el, am făcut și pentru el o scurtă caracterizare:

Mehehe, Zamfirel!

Dulăul Ciolănel

11 dintre cei 20 de #somnoroși au decis că Ciolănel (al treilea personaj principal al poveștii noastre) este calm și organizat. Cum altfel să fie un dulău de stână?

Și ca să putem să-l vizualizăm pe Ciolănel așa cum e el, am făcut și pentru el o scurtă caracterizare:

Povestea Zamfiricii, lui Zamfirel și a lui Ciolănel

A fost o aventură grozavă! Somnoroșii au ales personajele și caracteristicele lor, cum să fie povestea iar au am scris-o! Ce-a ieșit puteți citi aici!

Articol din categoria: Povești audio