Misterul omului cu 1000 de voci care spune povești copiilor tăi

somnoroși_ofertă paște

Înainte de orice, uite ce ne-am gândit cu ocazia Paștelui Ortodox

Sărbătorile merită trăite așa cum trebuie, așa că ne-am gândit să contribuim și noi așa cum putem la atmosfera lor. Te invităm să te abonezi la poveștile audio pentru copii Somnoroși pe https://somnorosi.ro/abonamente/.

Alege abonamentul de o lună și noi îți oferim un cupon de reducere de 50% din valoarea abonamentului!

Adaugă în coș un abonament de o lună, introdu codul de cupon PASTE50 înainte să trimiți comanda și vei primi o reducere de 50% la comanda ta!

Așteptăm cu emoție să ne zici ce poveste ți-a plăcut cel mai mult. La noi e deschis oricând – pe pagina noastră de Facebook, pe contul de Instagram, pe mail la povesti@somnorosi.ro sau pe Whatsapp la +40 755 604 332.

 

Ai ajuns aici? Ce bine!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că am reușit să-ți stârnim curiozitatea în legătură cu poveștile noastre audio.

Am adunat o echipă super faină, în frunte cu Mihaela Tatu – cea despre care ne place să spunem că este omul cu 1000 de voci. Ea a transformat fiecare poveste scrisă de Mihaela Ignat sau Tudor Stoica în ceea ce a devenit o identitate clară a Somnoroșilor.

Chiar, ce e Somnoroși?

Ideea noastră e simplă: scriem povești inedite, pline de sentiment și de culoare, evităm orice fel de violență și le transpunem cu ajutorul Mihaelei într-o înregistrare de calitate. În spatele acestor povești sunt ore și ore de muncă, editare și ilustrație – așa că îi rugăm pe să ne susțină pe oamenii care vor să asculte împreună cu copiii lor altceva decât povești de acum 50 de ani sau povești improvizate.

În schimbul unui abonament lunar modic, noi continuăm să producem povești și să le adăugăm în audio biblioteca Somnoroșilor, în așa fel încât tu și copiii tăi să nu vă plictisiți niciodată.

Articol din categoria: Povești audio